Nieuwe Melden event (28 sep. 13-17u, Dakota-theater)

Het nieuwe melden is een samenwerking tussen de Politie-Gemeente Den Haag-TNO en CGI. Kort geleden is in de wijk Wateringse Veld Den Haag een pilot afgerond. In deze wijk hebben wij onze technologie verbonden met de wijk en het meldproces van politie en gemeente.

Naast deze presentatie willen wij u ook meenemen in actuele ontwikkelingen waarbij burgers en de overheid zijn verbonden via “de nieuwe media”. Wat betekent dat voor de dienstverlening van de gemeente en politie? Hoe maken we als “overheid in verbinding” optimaal gebruik van de kracht van de samenleving?” Niet 1 beller aan de lijn maar de hele wijk online, wat betekent dit voor onze overheidsprocessen? Vanuit het perspectief van Politie – Gemeente Den Haag – Vereniging van Nederlandse Gemeenten – Centrum voor Criminaliteitspreventie – etc. presenteren wij de laatste stand van deze ontwikkelingen.

Via een deskundig panel organiseren we discussie met de zaal en online over de volgende stappen in deze ontwikkeling. Waar kunnen we samenwerken?

Inschrijven

Er zijn geen plaatsen meer vrij voor het fysiek bijwonen van dit event. U schrijft zich in voor het bijwonen via livestream.