Ontwikkelde Bart! kennis in documenten

Ontwikkelde Bart! kennis via leer- en ontwikkelfilmpjes

Nieuwe Melden event (28 sep. 13-17u, Dakota-theater)

Het nieuwe melden is een samenwerking tussen de Politie-Gemeente Den Haag-TNO en CGI. Kort geleden is in de wijk Wateringse Veld Den Haag een pilot afgerond. In deze wijk hebben wij onze technologie verbonden met de wijk en het meldproces van politie en gemeente.

Naast deze presentatie willen wij u ook meenemen in actuele ontwikkelingen waarbij burgers en de overheid zijn verbonden via “de nieuwe media”. Wat betekent dat voor de dienstverlening van de gemeente en politie? Hoe maken we als “overheid in verbinding” optimaal gebruik van de kracht van de samenleving?” Niet 1 beller aan de lijn maar de hele wijk online, wat betekent dit voor onze overheidsprocessen? Vanuit het perspectief van Politie – Gemeente Den Haag – Vereniging van Nederlandse Gemeenten – Centrum voor Criminaliteitspreventie – etc. presenteren wij de laatste stand van deze ontwikkelingen.

Via een deskundig panel organiseren we discussie met de zaal en online over de volgende stappen in deze ontwikkeling. Waar kunnen we samenwerken?

5 maart

Stakeholdersbijeenkomst 5 maart 2020

U kunt zich op deze pagina inschrijven voor het BART!-evenement van 5 maart 2020, waarvoor u een uitnodiging heeft ontvangen. Na aanmelding ontvangt u een bevestiging via het opgegeven mailadres.

13 februari

Bewonersbijeenkomst 13 februari 2020

Welkom op de website van BART! U kunt zich hier inschrijven voor de bewonersbijeenkomst van donderdag 13 februari 2020, waarvoor u een uitnodiging heeft ontvangen. Het invullen van een naam en functie is alleen bedoeld voor de professionals van de politie en gemeenten die zijn uitgenodigd voor de bijeenkomst. Als u na het invullen van uw gegevens kiest voor de knop ‘inschrijven’ onderaan op deze pagina, ontvangt u een bevestiging van uw aanmelding via het e-mailadres dat u heeft opgegeven.

We zien u graag op 13 februari!