Nieuws

De meest recente actualiteiten over de ontwikkeling van BART!

Slotevent Het Nieuwe Melden

Slotevent Het Nieuwe Melden

Dinsdag 28 september vond het slotevent van Het Nieuwe Melden plaats.

Wil je een samenvatting zien? Korte weergave event

Wil je de presentaties van de sprekers terugkijken? Klik hieronder op de namen voor de presentaties.

Sprekers:
Richard Vriesde
Sybren van der Velde
Gerard Kuijlaars
Ira van Keulen
Martine Dijkstra
Arnout de Vries

Documenten:
Samenvatting proeftuin Het Nieuwe Melden in Wateringse Veld
Eindrapportage proeftuin Het Nieuwe Melden
Technische Evaluatie HNM proeftuin Den Haag

BART! op iBestuur.nl

BART! op iBestuur.nl

Samen werken aan een veilige en leefbare buurt met BART! De afgelopen jaren investeerden de gemeente Den Haag, de politie, het ministerie van Binnenlandse Zaken, CGI, TNO, TIGNL en de TU Delft samen in BART! Lees het iBestuur artikel hier.

BART! Reacties

BART! Reacties

Op 5 maart hebben wij BART! gepresenteerd in een landelijke stakeholdersbijeenkomst in Den Haag. Na afloop van het evenement hebben wij aan deelnemers de eerste reacties op BART! gevraagd.

Bekijk hier de reacties

BART! Wensen en Eisen

BART! Wensen en Eisen v1.1

Deze rapportage beschrijft de wensen en eisen voor het toekomstige BART! participatiesysteem. Dit rapport vormt onderdeel van het iteratieve ontwerpproces waarin behoeftenonderzoek, ontwerp, ontwikkeling en beproeving achtereenvolgens plaatsvindt in nauwe samenwerking met de beoogde eindgebruikers.

Meer lezen

BART! Privacy & Ethiek

BART! Privacy & Ethiek

In dit filmpje vertellen we u waarom privacy en ethiek een belangrijke plaats in nemen in het BART! gedachtengoed. BART! moet voldoen aan de hoogste standaards. BART! werkt alleen als de samenleving vertrouwen heeft in BART! en de overheid transparant is in de manier waarop zij met informatie omgaat.

Bekijk hier de video

Hoe werkt Bart! nu eigenlijk?

Hoe werkt Bart! nu eigenlijk?

“Wij krijgen vaak de vraag “Hoe werkt Bart! nu eigenlijk? of “ Is Bart! een app” ? We moeten dan toegeven dat Bart! lastig uit te leggen is in een paar woorden. Het beste kun je dan laten zien wat Bart! betekent in de wijk voor bewoners en profs van de politie en gemeente. In deze 2 visuals maken wij duidelijk wat Bart! is… Maar er blijft nog veel om ook over te vertellen… Meer lezen